Inschrijven

Voor nieuwe patiënten

De praktijk is open voor nieuwe patiënten die in Julianadorp woonachtig zijn. Heeft u een huisarts in Den Helder dan kunnen we u op dit moment niet aannemen.  Indien u wenst, is een kennismaking mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak maken via de assistente. Zo’n kennismaking stellen wij op prijs.

De administratieve kant

Belangrijk is, dat u uw ziektenkostenverzekering inlicht dat u van huisarts bent veranderd. Tevens verstrekt de assistente u een formulier waarop u nauwkeurig uw persoonlijke gegevens kunt invullen. Zodoende kan een goede administratie gevoerd worden. Mochten er veranderingen optreden (verhuizing, veranderingen van verzekering, geboorte etc.) dan is het praktisch dat u dit doorgeeft aan onze assistente. Zij kan dan tijdig deze veranderingen administreren.

Uw medische gegevens

Vóór inschrijving is het belangrijk dat uw medische gegevens meekomen. Zij worden opnieuw geadministreerd en opgeslagen nadat zij nauwkeurig zijn doorgenomen. Ook is het belangrijk dat u zich uitschrijft bij uw oude huisarts. Daarna is inschrijving in de praktijk mogelijk.

Inschrijfformulier nieuwe patiënt

U kunt zich  inschrijven via het inschrijfformulier op de praktijk. Na inschrijving bij onze praktijk dient u zich uit te schrijven bij uw oude huisartspraktijk. Hierna kunnen u medische gegevens digitaal naar ons verstuurd worden. Wij verzoeken u bij  inschrijving op de praktijk u paspoort of ID mee te nemen.

Wanneer er bijzonderheden zijn die u van belang vindt kunt u dit tijdens uw bezoek aan de nieuwe huisarts melden. Belt u na 2 weken of u inschrijving goed is aangekomen en uw medische gegevens van uw oude huisarts ook binnen zijn zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Het is van belang dat u voor elk gezinslid een inschrijfformulier invult.